Convorbiri despre SM

  • centrul SMile
  • Friday, November 03, 2017
  • Centrul de Cercetare si Diagnostic al Bolilor Neurologice
img_0123_0

Asociația Centrul SMile, în parteneriat cu Centrul de Cercetare și Diagnostic RoNeuro, au plăcerea să vă invite, în data de 3 noiembrie 2017, ora 15.00, la evenimentul Convorbiri despre SM. Acesta va avea loc la sediul RoNeuro, strada Mircea Eliade nr 37, Cluj Napoca, în prezența dr. Florina Moldovan, medic primar neurolog, precum și a doamnei dr. Cornelia Bală , medic primar Diabet zaharat, Nutriție și Boli Metabolice și d-na psiholog Alexandra Bădău.

Cu o experiență profesională de peste 18 ani în diagnosticul patologiei neurologice, neurovasculare, epilepsie, scleroză multiplă și boală Parkinson, d-na Dr Moldovan are o capacitate deosebită de a manageria patologia neurologică în caz de urgență sau în situațiile de ambulator.

Mai multe detalii despre medicii prezenți în cadrul Convorbirilor despre SM puteți găsi aici:
https://www.roneuro.ro/component/k2/item/270-dr-florina-moldovan

https://www.roneuro.ro/component/k2/item/269-sef-lucr-dr-cornelia-bala

https://www.roneuro.ro/component/k2/item/312-psih-badau-alexandra

Evenimentul este dedicat tuturor pacienților cu scleroză multiplă și marchează împinirea a unui an de la înființarea Asociației Centrul SMile, asociația de pacienți cu scleroză multiplă din județul Cluj.
În cadrul Convorbirilor despre SM, spcialiștii prezenți vor aborda subiecte de interes pentru pacienții cu scleroză multiplă și vor răspunde preocupărilor reale ale acestora.

Pentru a maximiza timpul limitat de care dispunem, rugăm pe toți cei interesați să trimită pe adresa contact@centrulsmile.ro până cel tărziu vineri, 27 octombrie 2017, întrebări și sugestii care vor fi transmise celor trei doctori. Așadar, așteptăm să ne comunicați temele de interes dar mai ales întrebările specifice pe care doriți să le adresați d-nei dr. Moldovan, d-nei dr. Cornelia Bală și d-nei psiholog Alexandra Bădău, întrebări la care acestea vor răspunde în cadrul Convorbirilor despre SM.

Vă rugăm confirmați prezența la eveniment, deoarece este nevoie de o minimă organizare și rețineți, acesta va avea loc la sediul RoNeuro, str. Mircea Eliade nr 37, Cluj-Napoca. Pentru detalii sau pentru orice nelămuriri, nu ezitați să ne contactați.

Vă așteptăm cu drag!

Follow @CentrulSMile