Wisdom of Life

Despre Centrul SMile

Ideea centrului SMile provine din dorința creării unui cadru dedicat, unde cei diagnosticați cu scleroză multiplă să poată găsi sprijin și înțelegere, precum și informații actualizate cu privire la problemele și complicațiile derivate din SM, condiție care le afectează calitatea vieții.
Fiind o boală incurabilă, cel mai important lucru este să învățăm cum să trăiăm cu SM într-un mod în care să ne afecteaze viața cât mai puțin.
Cu o diagnosticare din timp a bolii şi cu un tratament adecvat, cu un stil de viaţă sănătos şi echilibrat, dar mai ales cu sprijin moral din partea unei comunităţi dedicate, viaţa cu SM poate fi mai bună.

Misiune

Misiunea centrului SMile este de a aduce un zâmbet în viaţa pacienţilor cu SM.
Centrul îşi propune să devină un spaţiu cald, primitor şi vesel, în care pacienţii cu SM să se simtă comfortabil, să se simtă înţeleşi şi sustinuţi, dar mai ales inspiraţi să îşi privească propriile vieţi cu optimism şi speranţă.
Orientată spre publicul larg, misiunea centrului SMile este aceea de a informa şi responsabiliza societatea cu privire la scleroza multiplă şi implicaţiile ei.

Viziune

Viziunea centrului SMile este aceea a unei comunităţi în care fiecare pacient cu SM trăieşte cea mai bună versiune a vieţii sale. Pacienţii care vin la centrul SMile găsesc aici o oază de inspiraţie şi resursele necesare care să îi susţină să îşi transforme stilul de viaţă.
Viziunea noastră, asupra comunităţii locale în general, este aceea a unei comunităţi bine informată, în care scleroza multiplă nu mai este un subiect tabu.

Asociația Centrul SMile, dedicată pacienților cu scleroză multiplă din județul Cluj, caută noi membri, pacienți și aparținători ai acestora. Dacă doriți să deveniți membru al Asociației Centrul SMile, vă rugăm să completați cererea de adeziune de mai jos și să o trimiteți, împreună cu o copie de buletin, pe adresa contact@centrulsmile.ro

cerere aderare asociatie

STATUTUL ASOCIATIEI CENTRUL SMILE


Fatal error: Class 'Codebird' not found in /home3/r31539caut/public_html/centrulsmile.ro/wp-content/themes/wisdom/includes/fw_widgets.php on line 585