Întâlnire pacienți:)

MS work words

Luni, 26 Iunie 2017, ora 18.00, la sediul Recognos, Cluj Napoca, str. Victor Babes nr 21, etaj 5, va avea loc următoarea întânire a pacienților cu SM din județul Cluj. La întâlnire sunt bineveniți atât pacienții cât și însoțitorii acestora.

Întălnirea are ca principal scop consolidarea comunității persoanelor cu scleroză multiplă din județul Cluj, în urma conferinței Tinerilor cu SM, organizată cu ocazia zilei Mondiale a Sclerozei Multiple.

Totodată, vom continua discuția referitoare la importanța locului de muncă pentru persoanele cu scleroză multiplă, discuție începută în cadrul conferinței din 27 mai, când a fost prezentat Toolkit-ul Platformei Europeană pentru Scleroză Multiplă ( EMSP) pentru angajatori, document adaptat situației din România, cu scopul de a educa atât angajatul cât mai ales angajatorul în ceea ce privește menținerea/găsirea unui loc de muncă, conform cu legislația din România și practicile internaționale.

Vă rugăm să confirmați prezența la adresa noastră de email contact@centrulsmile.ro
Vă așteptăm cu drag!

Asociația Centrul SMile caută noi membri, pacienți și aparținători ai acestora. Dacă doriți să deveniți membru al Asociației Centrul SMile, vă rugăm să completați cererea de adeziune de mai jos și să o trimiteți, împreună cu o copie de buletin, pe adresa contact@centrulsmile.ro sau să o aduceți la întâlnire.
cerere aderare asociatie

Follow @CentrulSMile