Întâlnire Pacienți

Luni, 9 Octombrie 2017, ora 18.00, la sediul Recognos, Cluj Napoca, str. Victor Babes nr 21, etaj 5, va avea loc următoarea întânire a pacienților cu SM din județul Cluj. La întâlnire sunt bineveniți atât pacienții cât și însoțitorii acestora.

Întălnirea are ca principal scop diseminarea informațiilor prezentate în cadrul Conferinței Naționale de SM, eveniment organizat de ASMR ( Asociația Română de Scleroză Multiplă) în București, pe 30 septembrie 2017.

Totodată, vrem să anunțăm faptul că, începând cu luna octombrie 2017, Asociația Centrul SMile colectează gratuit deșeuri nereciclabile (injecții și materiale sanitare folosite în procesul de administrare a tratamentului pentru scleroză multiplă). Vă rugăm să aduceți la întâlnire daca aveți astfel de materiale, pentru a fi preluate mai departe. Colectarea se realizează lunar, iar dacă este nevoie, ne putem deplasa la domiciliul pacienților pentru preluarea lor.

Vă rugăm să confirmați prezența la adresa noastră de email contact@centrulsmile.ro
Vă așteptăm cu drag!

Asociația Centrul SMile caută noi membri, pacienți și aparținători ai acestora. Dacă doriți să deveniți membru al Asociației Centrul SMile, vă rugăm să completați cererea de adeziune de mai jos și să o trimiteți, împreună cu o copie de buletin, pe adresa contact@centrulsmile.ro sau să o aduceți la întâlnire.
cerere aderare asociatie

Follow @CentrulSMile