Wisdom of Life

Newsletter-ul Membrilor EMSP: Vocile sclerozei multiple din Europa se reunesc

10255315_468507393279759_4548021297940271604_o

Dragi membri ai comunității europene de scleroză multilplă,

Aveți în fața dumneavoastră prima ediție a Newsletter-ului Membrilor Platformei Europene pentru Scleroză Mulitplă (EMSP), o inițiativă posibilă prin sprijinul și colaborarea oferite de membrii EMSP.

Cele opt articole pe care le veți citi în această publicație sunt concentrate pe accessul la tratament.

Contribuțiile variază între prezentări informative care demonstrează o relație bună de lucru cu autoritățile din domeniu și mărturii cu o puternică amprentă personală care necesită puterea destăinuirii. Toate sunt exemple remarcabile despre forța comunității europene de scleroză multiplă.

Acest newsletter folosește forța mentionată mai sus. Prin această inițiativă EMSP dorește să aducă împreună vocile diverse și înțelepte care reprezintă persoanele cu SM din Europa. Obiectul nostru este ca prin această publicație să demonstrăm cât de eficient putem lucra împreună cu membrii noștri pentru îndeplinirea unui obiectiv comun: îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu SM, sperând ca într-un viitor nu prea îndepărtat să putem ajunge să vindecăm scleroza multiplă.

Cum vă poate ajuta acest newsletter?

În primul rând, vă poate conecta la rețeaua europeană de scleroză multiplă pe care o reprezentăm. Vă preocupă accesul la serviciile medicale sau la piața muncii? Aici puteți citi despre cel puțin una dintre prioritățile dumneavoastră.

În al doilea rând, puteți primi sau distribui prompt informații despre ultimele descoperiri din domeniul SM. Căutați informație cantitativ și calitativ superioară despre SM? Sau vreți să diseminați surse credibile? Acest newsletter este un canal sigur și bine conectat.

În al treila rând, puteți influența pozitiv viețile persoanelor cu SM care trăiesc în alte părți ale Europei.

Ați lansat un registru național pentru SM în țara dumneavoastră? Sau poate ați deschis o clinică pentru reabilitare? Atunci de ce să nu exlicați cum ați reușit organizațiilor de specialitate din alte țări? EMSP vă poate ajuta să distribuiți aceste bune practici la nivel european.

Acest newsletter face parte din Rețeaua de Comunicare a Membrilor EMSP la care sunt invitați să participe toți membri platformei noastre. Credem că această Rețea poate reprezenta pe deplin puterea reunită a vocilor SM din toată Europa.

Așadar citiți această publicație, dați-o mai departe și vorbiți cu noi. Vă vom asculta mereu!

Newsletter-ul Membrilor EMSP Oct 2016

Follow @CentrulSMile